Velkommen, nå kan du logge deg inn!

På Mine sider får du en tydelig oversikt over ditt lån eller din sparing.

 

Lån

Spar 

 • Tilleggslån

  Tilleggslån

  Som god kunde med et velholdt lån tilbyr vi deg enkelt å søke om en utvidelse av ditt eksisterende lån. Du betaler ingen ny etableringsgebyr og kan søke om et lånebeløp på totalt 500.000 kr, inklusive ditt nåværende lån. 

  Grunnkravene for tilleggslån er det samme som for ditt eksisterende lån. Du behøver også ha utført minst 3 månedsbetalinger på rad. For totalt lånebeløp som overstiger 400.000 kr behøver du ha en medlåntaker.

  Søk om tilleggslån

  Søknaden er ikke bindende og alle detaljer rundt ditt nye lån kan du ta stilling til når du får ditt nye tilbud. For raskest prosess velger du å signere elektronisk med Bank ID. Rentesatsen baseres på lånets størrelse og kredittvurderingen av hver søknad, derfor kan renten på ditt nye totale lån endres. 

  Har du mottatt en kode i din månedlige faktura eller i et tilbud, fyller du i den nedenfor, hvis ikke krysser du i ruten for at du savner kode.

 • Til øverst på siden
 • Betalingsfri måned

  Betalingsfri måned

  Når du tar en betalingsfri måned kommer din restgjeld til å øke noe, ettersom renter og avdrag blir lagt til restgjelden.  Ditt månedsbeløp vil også øke noe for at du skal kunne betale av hele lånet på samme nedbetalingstid. For å benytte deg av en betalingsfri måned behøver du å ha betalt dine tre siste månedsbetalinger i tid og det er ikke mulig å ha to betalingsfrie måneder sammenhengende.

 • Til øverst på siden
 • Betalingsforsikring

  Betalingsforsikring

  Nordax Betalingsforsikring er en frivillig forsikring som kan hjelpe deg med månedsbetalingene på ditt Nordax lån dersom du skulle bli sykmeldt eller arbeidsledig. Ved dødsfall kan forsikringen dekke gjelden med opptil 410.000 kr.

  Les mer og søk her

  Utnytt din forsikring

  For å levere en skademelding kan du gå inn på AXAs side hvor du kan melde krav eller du kan kontakte AXA på telefon 800 37 500. 

  Avslutte din forsikring

  Forsikringen gjelder i en måned av gangen og fornyes automatisk dersom den ikke sies opp eller opphører i henhold til forsikringsvilkårene. Vil du si opp din Betalingsforsikring skriver du til oss eller kontakter oss via telefon, så sender vi deg en blankett. 

  Du har også angrerett, som gjør at du kan si opp forsikringen muntlig eller skriftlig innen 30 dager fra den ble tegnet. 

  Opphør av forsikring

  Forsikringen gjelder i en måned av gangen og fornyes automatisk dersom den ikke sies opp eller opphører i henhold til forsikringsvilkårene.

  Forsikringsdekningene ved sykemelding, arbeidsledighet og sykehusopphold opphører når du fyller 67 år eller tidligere dersom du går fra arbeidsinntekt til noen form for pensjonsytelse. Dekningen som gjelder ved dødsfall opphører senest når du fyller 70 år.

  For fullstendig informasjon om når forsikringen opphører, les mer i Vilkår Betalingsforsikring

 • Til øverst på siden
 • Få en lavere månedskostnad när du forlenger din nedbetalingstid

  Få et lavere månedsbeløp når du forlenger din nedbetalingstid

  Ved å forlenge din nedbetalingstid får du et lavere månedsbeløp. Lavest mulige månedsbeløp er på 150 kr, og en av låntagerne må være under 75 år når lånet skal være ferdig nedbetalt. Tenk imidlertid på at den totale kostnaden for lånet blir noe høyere når du forlenger nedbetalingstiden.

  Lavere månedsbeløp

  Du kan søke om ulik nedbetalingstid avhengig ditt lånebeløp.
  Lånebeløp mindre enn 30 000 kr: opptil 8 år
  Lånebeløp 30 000 - 299 000 kr: opptil 12 år
  Lånebeløp 300 000 - 500 000 kr: opptil 15 år

 • Til øverst på siden
 • Avtalegiro

  Avtalegiro

  Avtalegiro forsikrer deg om at dine betalinger alltid blir betalt i tide. Vi trekker det avtalte beløpet fra din konto den 28. hver måned. Om den dagen faller på en helligdag foretas trekket på nærmeste hverdag før den 28. Skulle det av noen anledning ikke fungere å trekke penger fra din konto, informerer vi deg umiddelbart slik du kan overholde betalingsfristen. Du kan bestille blankett via oss eller kontakte din bank direkte.

  Bytt til avtalegiro
 • Til øverst på siden
 • Innskudd

   

  Innskudd gjøres til vårt bankkontonummer 6005.06.03523 med ditt Nordax kontonummer som KID-nummer. Ditt Nordax kontonummer finner du når du logger inn på Mine sider. Det finnes også på ditt kontobevis og annen korrespondanse. Du kan sette inn beløp opptil 850.000 kroner hos oss.  Bekreftelse på innskudd ser du på Mine sider.

  Innskuddsgarantien garanterer for de penger du har satt inn, inklusive renten fram til garantien utløses. Maksimal erstatning gjelder opptil 950.000 SEK. Pengene utbetales av Riksgälden innen 7 arbeidsdager fra innskuddsgarantien inntrådte.

 • Til øverst på siden
 • Uttak

  Du kan enkelt gjøre uttak på ved å logge inn på Mine Sider. Om du har flere konti hos oss, kan du der også overføre penger mellom dem.

  Har du ikke bank ID fyller du ut blanketten og får den hjemsendt for signering. Bor du i utlandet og ikke har BankID må du laste ned blanketten nedenfor og sende det signert til oss. Legg ved kopi av gyldig legitimasjon som førerkort, bankkort eller pass om du ikke har sendt dette til oss tidligere.

  Pengene blir overført til ditt utbetalingskonto innen to bankdager.

 • Til øverst på siden
 • Endre konto for utbetalinger

  Vil du endre kontoen for kommende utbetalinger, sender du blanketten til oss. Legg ved kopi av gyldig legitimasjon som førerkort, bankkort eller pass om du ikke har sendt dette til oss tidligere.

  Når endringen er gjort sender vi deg en bekreftelse. Om du endrer din konto i sammenheng med at du foretar uttak eller avslutter kontoen, kan det gå noen ekstra dager innen utbetalingen blir gjort. 

 • Til øverst på siden
 • Informasjon om saldo og rente

  På Mina sider kan du enkelt følge utviklingen av egne innskudd.

  I midten av januar sender vi deg årsoppgave for foregående år. Nordax gir opplysninger om saldo og opptjente renter til skattemyndighetene i Sverige og Norge. På den måten kommer innskuddet ditt automatisk opp på din selvangivelse.

  Har du ikke BankID og ønsker kontoutskrift, ring oss eller send en e-post till spar@nordax.no. Aktuell rente og rentehistorikk finner du nedenfor.

  RENTEHISTORIKK

 • Til øverst på siden
 • Avslutte din konto

  Avslutte kontoen gjør du rasket ved å signere blanketten under med BankID. Vi sender deg link med instrukser i løpet av noen minutter. Linken er gyldig i en uke.

  Har du ikke BankID fyller du ut blanketten og får den hjemsendt for signering. Bor du utenlands og ikke har BankID må du laste ned blanketten nedenfor. Legg ved kopi av gyldig legitimasjon som førerkort, bankkort eller pass om du ikke har sendt det til oss tidligere.

  Når kontoen avsluttes vil saldo inklusive påløpte renter utbetales. Vi sender en bekreftelse via post og overfører pengene innen fire bankdager fra vi har mottatt en korrekt utfylt blankett.

  Fyll ut blanketten for avslutt
  Min saldo inkludert rente ønskes overført til:*
  Jeg ønsker å signere*