Her kan du refinansiere lån og kredittgjeld – selv om du har betalingsanmerkninger

Betalingsanmerkninger, inkassokrav og kredittgjeld er sjelden det beste utgangspunktet for å få lån hos storbankene. Nordax Bank ser imidlertid annerledes på dette.

- I likhet med andre banker gjennomfører også vi en kredittvurdering, men vi ser oss ikke blinde på historikken. Vi er mest opptatt av den fremtidige betalingsevnen, sier Engkvist, som er boliglånssjef i Nordax Bank.

Lavere månedskostnad og oversikt over økonomien

Mange kunder som kommer til Nordax Bank, ønsker å refinansiere dyre smålån og kredittgjeld. Å samle lånene betyr i de fleste tilfeller lavere månedskostnad og bedre kontroll. Du får lavere rente og slipper å betale flere månedsgebyrer.

Søk om å refinansiere hos Nordax Bank her

Vil gi lånesøkere en ny mulighet til å få orden på økonomien sin

De fleste som får lån hos Nordax, har også betalingsanmerkninger, inkassosaker og utlegg. Nesten ingen banker aksepterer dette. Hos Nordax gir de alle som eier bolig, mulighet til å innfri lån, anmerkninger og utlegg og få ned månedskostnaden.

- Vi ønsker å gi folk en mulighet til å rydde opp i økonomien sin og ser på de fremtidige betalingsmulighetene dine. Når du har søkt om lån hos oss, legger vi stor vekt på samtalen vi har med deg som kunde. Her får vi et mer nyansert bilde av den økonomiske situasjonen din, og forsøker å finne den beste løsningen for deg, sier Johan.

Vil du vite mer? Kontakt en rådgiver i Nordax.

Refinansier med sikkerhet i boligen å få ned renten

Hvis du har en betalingsanmerkning, inkassokrav eller høy gjeld, må du eie din egen bolig for å kunne refinansiere lån hos Nordax Bank. Det er vanligvis gunstigere å samle lånene i et boliglån med sikkerhet i boligen, fordi det gir lavere rente. Som kunde i Nordax Bank får du en individuell rente som bestemmes ut fra situasjonen din og boligens markedsverdi.
- Ved å samle forbrukslån med sikkerhet i boligen, kan du få ned renten med inntil 10%, sier Johan.

Kontakt en rådgiver for å se hvilke muligheter du har for å senke lånekostnadene ved hjelp av refinansiering.

Johan Engkvist – boliglånssjef i Nordax Bank

Søk om å refinansiere hos Nordax Bank her

Fordeler med å samle lånene dine

● bli kvitt avbetalinger, gebyrer, dyre lån og kreditter
● få lavere månedskostnader
● få bedre oversikt over økonomien
● rydd opp i betalingsanmerkninger, inkasso og mange lån - bli mer kredittverdig

Kopier lenke: