Ti tips for å spare i hverdagen

Opplever du at det begynner å bli tomt på kontoen i slutten av måneden og at du ikke helt vet hvor pengene har blitt av? Du er ikke alene, det er mange som har det på samme måte. Her får du ti tips til hvordan du kan spare mer i hverdagen.

  1. Sammenlign avtaler. Finn nettsider der du kan sammenligne prisen på forsikringene og strømavtalene dine med andre leverandører. Kan du få ned prisen ved å bytte selskap eller samle alle avtaler hos samme leverandør?
  2. Selg eiendeler. Har du mye du ikke bruker? Selg det på bud- eller salgssider som Tise eller Finn.
  3. Kjøp brukt og på loppemarked. Du får noe som ingen andre har, og i tillegg gjør du miljøet en tjeneste ved at du ikke kjøper alt nytt.
  4. Kjøp store kvanta. Kjøp mer på de store matbutikkene. Det blir billigere, morsommere og mer tidseffektivt.
  5. Ta med matpakke. Spis restene fra gårsdagens middag til lunsj i stedet for å bruke 100 kroner dagen i kantinen. Her snakker vi virkelig hverdagssparing.
  6. Se over abonnementene dine. Trenger du virkelig Netflix, HBO, Viasat, Allers OG Spotify? Mange abonnementer blir mye penger til sammen.
  7. Lån bøker på biblioteket. I stedet for å kjøpe en haug pocketbøker kan du få deg et lånekort og låne bøker gratis.
  8. Reis kollektivt. La bilen stå og reis i stedet kollektivt hvis det er mulig. Det blir billigere og er snillere mot miljøet.
  9. Tren gratis. Glem dyre medlemskap på treningssenter – ta deg en løpetur i stedet. Eller hvorfor ikke gjøre øvelser på teppet hjemme i stuen? Det krever litt mer disiplin, men det er gratis.
  10. Åpne sparekonto. Alle pengene du sparer på å kutte i unødvendige utgifter i hverdagen kan du i stedet sette inn på en sparekonto.

Nordax har sparekontoer med en av markedets beste renter, tilpasset alle former for sparing. Begynn å spare i dag!

LES MER OM NORDAX SPAREKONTO

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål. Lykke til!

Kopier lenke: