Lån opp til 500.000 kr

Ønsket lånebeløp

Ønsket nedbetalingstid

Rente

Eksempelrente: 8.9 %
Effektiv rente: 9.62 %

Justere renten

Månedsbeløp

kr
Hvordan vi beregner
 • Hva lengter du etter?

  Er det noe du lenge har tenkt på å virkeliggjøre?

  Hva det enn måtte være, så finnes vi hos Nordax Bank her for å bistå deg med å gjennomføre dine planer. Vi er spesialister på ansvarsfull kredittgiving – og vi liker gjennomtenkte valg.

  NÅR ET PRIVATLÅN KAN VÆRE EN GOD IDÉ

  Det er ingen grenser for hva som kan være en god idé –så lenge den er gjennomtenkt. Vi mener at man skal være bevisst på at det koster litt mer å låne, men noen ganger kan det være verdt det. Når du har tenkt ferdig og bestemt deg for at det du lenge har lengtet etter skal gjennomføres, da er vi her for deg. Når du får godkjent et lån hos oss, kan du være sikker på at vi har gjort en grundig vurdering av at du har rom i ditt månedsbudsjett til å betale tilbake lånet. Det er det vi kaller ansvarsfull kredittgiving.

  HVEM KAN LÅNE PENGER?

  Vi har noen grunnkrav for at vi skal kunne ta i mot din søknad om lån. Du må være minst 23 år, ikke ha betalingsanmerkninger, ha en fast årsinntekt på minst kr 150.000,-, ha en fast ansettelse og du må ha bodd i Norge i minst tre år.

  VÅRT TILBUD

  Vi tilbyr lån uten sikkerhet fra kr 10.000,- opp til og med kr 500.000,-. Ved beløp over kr 400.000,- kreves det at du har en medlåntaker. Ditt månedsbeløp styres av renten du får, samt hvilken nedbetalingstid du tar. Du velger selv nedbetalingstid (opp til 15 år), og renten, som varierer mellom 7,9 % til 18,9 %, settes individuelt. Hvilken rente du får, påvirkes blant annet av ditt lånebeløp, din inntekt, eksisterende lån og din øvrige økonomi. Et etableringsgebyr på kr 595,- og en månedsavgift på kr 65,- er kostnader som kommer i tillegg. Våre lån betales ned etter en årlig nedbetalingsplan med et fast månedsbeløp hver måned. Det gjør at du kan ha full kontroll på din hverdagsøkonomi – det liker vi!

  LÅNEEKSEMPEL

  Her er et eksempel som du kan benytte for å sammenlikne vårt tilbud med andre långivere. Eksempelet gjelder et lån uten sikkerhet på kr 65.000,- med en nedbetalingstid på fem år, der månedsavgift på kr 65,- kommer i tillegg, samt et etableringsgebyr på kr 595,- og et renteeksempel på 13,50 % (nominell rente). Det utgjør da en effektiv rente på 17,09 %. Under disse forutsetningene blir ditt månedsbeløp på kr 1.575,- og det totale beløpet å betale blir kr 94.500,- (mars 2018).

  LÅN SAMMEN ELLER LÅN SELV

  Akkurat som mye ellers i livet er det bedre å gjøre ting sammen. Mulighetene for å få innvilget et lån er ofte større om dere er to, og ved et lån på over kr 400.000,- er dette et krav.  Samtidig er det flere ting du skal være bevisst på om du tar et lån sammen med en annen person. Snakk nøye gjennom alt slik at dere begge er innforstått med hva det innebærer før dere sender inn lånesøknaden. Det er viktig å huske på at begge er like ansvarlige for at innbetalingene blir gjort. Om din medlåntaker ikke kan betale ”sin del” av lånet, havner ansvaret for hele innbetalingen hos deg. Hver person som står på lånet har altså 100 % betalingsansvar – ikke halvparten hver.

 • Til øverst på siden
 • Det skal være verdt det

  Å låne innebærer alltid at det koster litt mer i det lange løp. Det synes vi er viktig å ha i bakhodet når man søker om lån. Vi synes helt klart at det er verdt det om det man låner til er noe man lenge har lengtet etter, eller om det innebærer at man får en bedre balanse i sin hverdagsøkonomi.

  VÅRE RENTER

  Vi har renter mellom 7,9 % og 18,9 % (flytende). Vær bevisst på at den effektive renten sier hvor mye du kommer til å betale tilbake på lånet ditt totalt, mens den nominelle renten forteller hva ditt faktiske månedsbeløp blir. Du kan selvsagt også velge en kortere nedbetalingstid. Vi har nedbetalingstider opp til og med 15 år. For beløp under kr 300.000,- tilbyr vi nedbetalingstider opp til 12 år.

  NÅR JEG KAN BETALE MER

  Du kan alltid betale ned mer på lånet ditt eller betale ned hele lånet tidligere enn hva som står i låneavtalen. Du betaler bare rente frem til den dagen du betaler ned hele lånet.

  OM JEG FÅR BETALINGSPROBLEMER

  Vi er spesialister på ansvarsfull kredittgiving og gjør alltid en sunn vurdering av din hverdagsøkonomi innen vi bevilger lånet ditt. Men, det er alltid en risiko at man som kunde får problemer med å betale på lånet. Om det skulle skje, har vi ansatte med spesialkompetanse til å bistå våre kunder.

  OM JEG VIL LÅNE MER

  Etter at du har hatt lån hos oss i tre måneder, kan du søke om et tilleggslån. Kanskje ble oppussingen dyrere en planlagt, eller kanskje har du tenkt lenge på å gjøre den ekstra investeringen?

  For å sikre at det finnes rom i månedsbudsjettet ditt for et større lån, behøver vi samme informasjon fra deg som du ga oss da du tok ditt første lån.

 • Til øverst på siden
 • Slik gjør du

  Vår målsetting er at reisen mot virkeliggjøring av din idé skal være så smidig som mulig. Vi forsøker derfor å unngå papir og ”snailmail” så mye som mulig for å fokusere på smidige, digitale prosesser.

  SPØRSMÅL VI TRENGER SVAR PÅ

  Når du søker om et lån hos oss sjekker vi nøye om du har råd til lånet i forhold til ditt månedsbudsjett. Av den grunn kommer vi til å stille spørsmål som angår din økonomi; for eksempel hva du har i inntekt, hvilken arbeidsgiver du har, om du er fast ansatt, om du har noen betalingsanmerkninger og så videre. Om du får et lånetilbud av oss, vil vi kanskje trenge mer informasjon.

  LÅNESØKNAD STEG FOR STEG

  Du er velkommen til å søke om lån hos oss – lånesøknaden kan du enkelt legge inn her på vår hjemmeside. I søknaden besvarer du de spørsmålene vi trenger svar på for å kunne gjøre en rettferdig vurdering av din økonomi. Når du har sendt søknaden til oss, kommer vi også til å foreta en kredittvurdering av deg. Den kommer, sammen med vår generelle bedømming av din økonomi, til å lede til en beslutning om vi kan tilby deg et lån eller ikke. Får du et tilbud, og aksepterer dette, er det nødvendig at du godkjenner våre vilkår og signerer låneavtalen før vi kan overføre pengene til deg.

  SUPERSMIDIG MED BANKID

  BankID forenkler din håndtering av lånet og er enkelt og sikkert å bruke. For å kunne signere låneavtalen digitalt og ha mulighet til innlogging på Mine sider - der du kan logge inn for en god oversikt over lånet ditt samt booke en eventuell betalingsfri måned, kreves det at du har BankID.

  HVA TAR TID OG HVORFOR?

  Vi bryr oss om din økonomi og vil sikre at det finnes rom for et lån i ditt månedsbudsjett. Av den grunn tar kredittvurderingen litt tid. For å forenkle prosessen og gjøre den raskere, anbefaler vi at du velger e-signering av ditt lån.

 • Til øverst på siden
 • Kunde hos oss

  Du som kunde har alltid vårt fokus. Ett bevis for dette er vår høye kundetilfredshet som vi alltid strever etter å øke. Vi vil at du skal kjenne deg sett og hørt. Derfor er vi alltid bare en telefonsamtale unna om du har spørsmål eller funderinger om ditt lån.

  VÅR BETALINGSFORSIKRING

  Vår låneforsikring er en frivillig forsikring som kan hjelpe deg med nedbetalingen på Nordax-lånet ditt om du skulle bli sykemeldt eller arbeidsløs. Ved dødsfall kan forsikringserstatning gis med opptil kr 410.000,-. Klikk på linken nedenfor for å søke. Les mer og få med deg forsikringsvilkårene med unntak og begrensninger.

  LES MER OM/TEGN BETALINGSFORSIKRING

  VÅRE SPESIELLE TILBUD TIL DEG SOM KUNDE

  Det skal lønne seg å være kunde hos oss. Derfor tilbyr vi deg som kunde gratis medlemskap i Norsk Familieøkonomi. Og du –hør gjerne av deg om du har tips til dyktige partnere du synes vi skal samarbeide med!

  Klikk her for å lese mer om tilbudet. 

  VÅRT FOKUS PÅ BÆREKRAFT

  Bærekraft er viktig for oss. Vårt hovedfokus innenfor vårt bærekraftarbeid er, kanskje ikke så rart, ansvarsfull kredittgiving. For oss innebærer det å utnytte den kompetanse og erfarenhet vi har til å gjøre grundige kredittvurderinger. Hos oss får man et lån man har råd til. Men, i vår virksomhet finnes det alltid en innebygd risiko for at en kunde kan få problemer med å betale tilbake på sitt lån. Det arbeider vi hver dag for å motvirke, men om det skulle skje, så har vi kompetente medarbeidere som hjelper deg som kunde til å komme tilbake på rett bane igjen.

  Utover ansvarsfull kredittgiving, fokuserer vi på våre medarbeideres beste, god forretningsmoral samt effektiv ressursbruk. Kort og godt så ønsker vi å være en arbeidsplass der mennesker trives og har det bra. I tillegg arbeider vi alltid for å opprettholde gode relasjoner til våre samarbeidspartnere og for å påvirke miljøet minst mulig.

  LES MER OM VÅRT FOKUS PÅ BÆREKRAFT

 • Til øverst på siden