Banklån opp til 500.000 kr

Beregn og søk billån

Ønsket lånebeløp

Ønsket nedbetalingstid

Rente

Eksempelrente: 8.9 %
Effektiv rente: 9.62 %

Justere renten

Månedsbeløp

kr
Hvordon vi beregner

Fleksibelt banklån opp til 500.000 kr

Det kan være mange grunner til at man behøver å ta opp et banklån, fra akutte grunner som vannlekkasje til planlagte reiser eller oppussing. Det er ikke alltid enkelt å få et slikt lån. Vi hos Nordax har lang erfaring innen kredittvurdering og er flinke til å finne gode løsninger for våre kunder.

Beløpet du må betale per måned varier avhengig av lånebeløp og nedbetalingstid. Du som kunde står fritt til å velge en nedbetalingstid som passer din økonomi. Om du får mulighet til å betale ned mer på lånet eller innfri lånet tidligere enn planlagt, så kan du gjøre dette uten kostnad. Alle gebyrer og renter stopper det øyeblikket lånet er nedbetalt.

Vi gir alle en personlig vurdering for å finne en god, forsvarlig økonomisk løsning.

Hva kan man bruke et banklån til?

Det er ikke alltid man har nok oppsparte midler til å kunne dekke uforutsette utgifter som vannlekkasjer, ødelagt tak eller lignende. Det kan også være at man trenger å få gjennomført noen oppussingsprosjekter. I slike tilfeller kan et banklån være løsningen – her kan man låne nok til å dekke alle utgiftene eller man kan kombinere et lån med oppsparte midler.

Vårt banklån

Lånebeløp: 10.000 kr – 500.000 kr 
Nedbetalingstid: 1 - 15 år 
Nominell rente: 7,9 % - 18,9 % (flytende) 
Månedsbeløp: Fast beløp hver måned (annuitet) 
Månedsgebyr: 65 kr 
Etableringsgebyr: 595 kr 

Grunnkrav 

Du må være minst 23 år. Du må ha en fast årsinntekt på minimum 150 000 kr. Søkeren må være registrert i folkeregistret i Norge i minst 3 år, og kan ikke ha betalingsanmerkninger. Er dere to som søker så øker muligheten til å få innvilget store lån.

Du kan søke om banklån online

Før var det slik at man måtte samle flere dokumenter og forklare hva man skulle bruke pengene til. Papirene måtte tas med til bankkontoret og så vurderte banken saken. I mange tilfeller så måtte man også stille sikkerhet for lånet. Alt i alt var dette en lang prosess og det var mange krav som måtte oppfylles om man ønsket å få et lån.

Vi har forenklet prosessen så du kan søke direkte på hjemmesiden vår eller kontakt oss på telefon
21 54 44 00.                             

Ønsker du å søke om et banklån hos oss så trenger du ikke mye dokumentasjon. Det eneste vi må vite er ønsket lånebeløp og nedbetalingstid. Videre trenger vi kontaktopplysninger, samt litt informasjon om arbeid, inntekt og boform. Det siste vi trenger er bankkontonummeret som du ønsker å få lånet overført til. 

Basert på opplysningene du gir så foretar vi en vurdering av søknaden og gir deg et raskt svar. 

Det kan lønne seg å velge elektronisk signering med BankID. Da går prosessen raskere. Etter at lånet er innvilget, får du en e-post med en link til en nettside. Her kan du signere låneavtalene rett på nett og laste opp nødvendige dokumenter.

Slik fungerer det

  1. Du søker enklest på hjemmesiden, men det er også mulig per telefon på 21 54 44 00.
  2. Kredittvurderingen og lånevilkår som rente på lånet ditt settes ut fra den samlede informasjonen vi har tilgang til. Vi sender deg et svar i løpet av kort tid.
  3. Etter at vi har mottatt en signert låneavtale og fått de tilhørende dokumentene så utbetales pengene til din bankkonto.

Søknaden er ikke bindende og helt kostnadsfritt.