Billån opp til 500.000 kr

Beregn og søk billån

Ønsket lånebeløp

Ønsket nedbetalingstid

Rente

Eksempelrente: 8.9 %
Effektiv rente: 9.62 %

Justere renten

Månedsbeløp

kr
Hvordon vi beregner

Billån opp til 500 0000 kr 
- med flexibel nedbetalingstid

Skal du kjøpe bil og behøver ett billån? Hos oss behøver du ikke ha bilen som sikkerhet for ditt lån, og vi krever ikke at du må ha kaskoforsikring på bilen.

Ditt månedsbeløp er avhengig av nedbetalingstiden du velger. Lengre nedbetalingstid gir lavere månedsbeløp – noe som kan være en fordel på de litt større lånebeløpene. Det koster ingenting ekstra å innfri lånet tidligere, eller å gjøre ekstra innbetalinger. Du betaler kun rente frem til den dagen lånet er nedbetalt.

Vi har lang erfaring av kredittvurdering, og prøver alltid å finne en løsning for å hjelpe alle som søker lån hos oss. 

Hvorfor låne til en bil?

For de fleste utgjør bilkjøpet en av de største utgiftene i livet, spesielt om man kjøper en relativt ny bil. Mange har ikke mulighet til å betale hele eller store deler av bilkjøpet med oppsparte midler. Det er for disse billånet er aktuelt – det finnes tilgjengelig uansett om du vil låne til hele bilkjøpet eller bare en del.

Vårt Billån

Lånebeløp: 10 000 kr - 500 000 kr
Nedbetalingstid: 1 - 15 år
Nominell rente: 7,9 % - 18,9 % (flytende)
Månedsbeløp: Fast beløp hver måned (annuitet)
Månedsgebyr: 65 kr
Etableringsgebyr: 595 kr 

 

Søk om billån direkte online

Tidligere behøvde man å gå til et bankkontor for å søke om billån eller til en bilforhandler med finansieringsløsninger å tilby. I tillegg måtte du ha bilen som sikkerhet for lånet og du måtte ha full kasko på bilen for å sikre bankens pant. Alt dette er fordyrende prosesser og krav.

For å søke om billån hos oss på Nordax Bank, velger du ønsket lånebeløp, nedbetalingstid, gir oss dine kontaktopplysninger og svarer på noen korte spørsmål om arbeid, inntekt og boform. Du må i tillegg angi hvilket bankkontonummer du ønsker lånet utbetalt til. 

Slik fungerer det

  1. Søke gjør du enklest her på hjemmesiden, men du kan også ringe oss på 21 54 44 00.
  2. Vi gjør vår kredittsjekk og setter renten på ditt lån ut ifra den samlede informasjonen vi har. Du får beskjed innen ett par dager.
  3. Pengene utbetales til din bankkonto når vi har fått din signerte låneavtale og tilhørende dokumenter.

Å søke er helt kostnadsfritt og ikke bindende.

For raskest mulig prosess, velg elektronisk signering med BankID. Når et lån har blitt bevilget, vil du motta en e-post med en link til nettsiden for signering av låneavtale og opplasting av dine dokumenter. 

Grunnkrav 

Minst 23 år, fast årsinntekt på minimum 150 000 kr, folkeregistret i Norge i minst 3 år, og ingen betalingsanmerkninger. Muligheten for å få innvilget et lån er større dersom dere er to som søker.