Blancolån opp til 500.000 kr

Beregn og søk billån

Ønsket lånebeløp

Ønsket nedbetalingstid

Rente

Eksempelrente: 8.9 %
Effektiv rente: 9.62 %

Justere renten

Månedsbeløp

kr
Hvordon vi beregner

Opp til 500.000 kr i et blancolån
- uten sikkerhet

Enten du ønsker å refinansiere kredittkortlån, kjøpe en ny bil eller du trenger penger til noe annet så kan et blancolån være det rette lånet for deg. Med et slikt annuitetslån så kan du låne opp til 500.000 kr.
Når det gjelder nedbetalingstid så er det flere alternativer å velge mellom. Jo lengre nedbetalingstid, jo lavere blir månedsbeløpet. Derfor er dette en viktig faktor når man skal vurdere å ta opp et lån.

Selv om du har satt en fast nedbetalingstid så står du helt fritt til å innfri lånet før tiden. Enten du velger å betale mer enn avtalt i noen måneder eller du velger å betale inn hele summen på en gang, så er dette uten kostnad.  

Før lånet godkjennes så gjøres det en kredittvurdering. Denne er basert på informasjonen du har oppgitt og informasjonen som er tilgjengelig i offentlige registre.

Et blancolån kan brukes til det du ønsker

Et blancolån kan brukes til det søkeren selv ønsker og det stilles ingen krav til dokumentasjon på hva man skal bruke pengene til. Så man står fritt til å bruke pengene på å refinansiere kredittkortgjeld, slå til på et utrolig tilbud på en ferietur eller pusse opp huset. Du kan låne opptil 500.000 kr uten sikkerhet og vi behandler alle søknader raskt og effektivt.

Vårt lån

Lånebeløp: 10.000 kr – 500.000 kr 
Nedbetalingstid: 1 - 15 år 
Nominell rente: 7,9 % - 18,9 % (flytende) 
Månedsbeløp: Fast beløp hver måned (annuitet) 
Månedsgebyr: 65 kr 
Etableringsgebyr: 595 kr 

Grunnkrav 

Alle søkere må være registrert i folkeregisteret i Norge i minimum 3 år og være minimum 23 år. Minimum fast årsinntekt er 150 000 kr og søkeren kan ikke ha betalingsanmerkninger. Hvis du har en med-søker så øker sjansen for å få innvilget et lån.

Søk om et blancolån rett på nett

Det er enkelt å søke om et blancolån på vår nettside. Systemet vi bruker er grundig testet og svært effektivt. Dette lar deg gjennomføre hele søkeprosessen på nett. Du ledes igjennom utfyllingen av skjema og du kan alltid ringe oss og be om ekstra hjelp om du ønsker det. Velg lånesum og nedbetalingsperiode og send inn skjema til våre erfarne saksbehandlere. De foretar en kredittvurdering basert på tilgjengelig informasjon. Dette systemet gjør en komplisert prosess enkel.

De fleste kunder får svar fra oss i løpet av bare et par dager. Våre erfarne konsulenter er også eksperter på å finne gode løsninger. Ønsker man å snakke med en kundekonsulent så kan man ringe 21 54 44 00.

Følgende informasjon trenger vi for å få behandlet søknaden: informasjon om arbeid, inntekt, boform, lånebeløp og nedbetalingstid. I tillegg må vi ha generelle kontaktopplysninger og kontonummeret til den kontoen du ønsker å få lånet innbetalt på.

Etter alle opplysningene er mottatt, vurderes disse og du får raskt et svar fra oss.

BankID hjelper å sikre en raskere behandling og lar deg signere dokumentene på nett. Denne kan blant annet brukes etter at man har fått e-posten med link til lånedokumentene. Linken leder til selve godkjenningssiden hvor du kan signere avtalen.

Slik fungerer det

  1. Søknaden på hjemmesiden lar deg fylle inn informasjon vi behøver i behandlingen av søknaden din. For de som ønsker det så kan man snakke direkte med en saksbehandler på telefon 21 54 44 00.
  2. Vi foretar så en vurdering av søknaden og sender deg informasjon om resultatet.
  3. Du mottar deretter en e-post med  en link for BankID signering. Du signerer plandokumentet elektronisk og laster opp nødvendige dokumenter. Pengene blir så overført til bankkontoen som er oppgitt. 

En søknad er helt uforpliktende og gratis.