VÅRT

Oppussingslån

Flere mindre rom for å få ro, eller større boareal? Hjemme skal du kunne glede deg over at alt er akkurat slik du vil ha det. Nordax' oppussingslån kan hjelpe deg fra drømmens luftslott til en virkelig, luftig planløsning. Lån penger hos oss.

 

SØK UMIDDELBART

Regn på oppussing

Borrow for renovation

Lån til oppussing hos oss

Har du bestemt deg for å pusse opp eller bygge om? Gratulerer med en klok investering i boligen din! Hos Nordax kan du låne til oppussing uten å sette økonomien i fare. 

Vi kan tilby deg lån fra 10 000 og helt opptil 500 000 kroner hvis du oppfyller visse krav. Renten starter på 7,9 %. Bruk vår smarte lånekalkulator for å regne ut hva det ville koste å låne til oppussing.

TIL KALKULATOREN

Easy to apply

Enkel søknad

Når du har bestemt deg for å låne penger til oppussing, skal det være så enkelt som mulig å søke om og å få et lån. Slik fungerer det:

Du fyller ut lånesøknaden på nettsiden vår og sender den inn. Når vi har fått den, gjennomfører vi en kredittvurdering, gjennomgår økonomien din og avgjør om vi kan tilby deg lån og til hvilken rente.

Hvis vi sier ja til lånet, får du en e-post med en lenke til nettsiden vår der du godkjenner vilkårene og signerer låneavtalen. Når dette er gjort, overfører vi pengene til kontoen din.

LES MER OM LÅNET HER

Priseksempel for forbrukslån: den effektive renten på lånebeløp 65 000 kr, o/5 år er 17,09 % (nom. rente 13,50 %). Etableringsgebyr er 595 kr og månedsgebyr 65 kr. Totalt beløp å betale tilbake er 94 500 kr, det betyr et månedsbeløp på 1 575 kr i 60 måneder. Du kan velge en nedbetalingstid fra 1 år opp til 5 år. Renten er flytende og kan variere fra 6,9 % til 19,9 %. Den effektive renten kan variere fra 8,48 % til 54,92 %. (jan 2019)