Mortgage

 

VÅRT

Boliglån

Til ny bolig. Eller lån mer på din eksisterende bolig.
Fra 250 000–10 000 000 kr. Rente fra 3,99% - 12,49%

 

SØK NÅ

 

Et representativt eksempel for boliglån på kr 2 500 000 med sikkerhet i eiendom og med en nominell rente på 5,99% p.a., 30 års nedbetaling, fakturaomkostninger på kr 35 per måned med avtalegiro og etableringsgebyr på kr 100 000 (4% av lånebeløp) som tillegges lånet, blir det månedlige terminbeløpet kr 15 607. Effektiv rente blir 6,57% p.a. Kostnad: kr 3 118 415. Totalt: kr 5 618 415.

A key

Låne med sikkerhet i boligen

Har du mange dyre lån eller andre krav du ønsker å refinansiere for å redusere dine månedlige utgifter? Eller ønsker du å kjøpe en ny bolig?  Vi liker gjennomtenkte beslutninger, og vår målsetting er å tilpasse lånet etter nettopp din situasjon og betalingsevne. Hos oss får du rett og slett et lån du har råd til.

Noen ganger kan det være lurt å beholde boliglånet du har hos din nåværende bank. Du kan søke om å låne ekstra hos oss med sikkerhet i din bolig for å nedbetale dyre lån eller andre krav.

Kontakt en boliglånspesialist

Vil du finne ut hvordan vi kan hjelpe deg? Velkommen til å kontakte en av våre boliglånspesialister direkte!

 

Våre tre vanligste spørsmål

Calculator and money

Hva koster det?

Vi mener at en beslutning om å ta opp et nytt boliglån skal være nøye gjennomtenkt. For å ta en slik beslutning kreves det selvsagt at man har all nødvendig informasjon. Den finner du nedenfor.

How to apply

Slik foregår det

Å låne penger med sikkerhet i boligen innebærer ikke bare grundig behandling, men også et stort engasjement.  Alle søknader om boliglån og refinansiering gjennomgås av våre boliglånspesialister, og du kan føle deg trygg på at du får personlig hjelp gjennom låneprosessen.

Common questions

Forklaringer og klargjøringer

I forbindelse med lån av penger finnes det mange begreper og fremgangsmåter som kan være noe ukjente. Her er forklaringer på de vanligste. Ta gjerne kontakt hvis du har spesifikke spørsmål, så hjelper vi deg.