Søk lån på opp til 500.000 kr

Beregn og søk billån

Ønsket lånebeløp

Ønsket nedbetalingstid

Rente

Eksempelrente: 8.9 %
Effektiv rente: 9.62 %

Justere renten

Månedsbeløp

kr
Hvordon vi beregner

Søk lån på opp til 500.000 kr rett på nett

Behøver du å ta et lån så er det en god løsning å søke på nett. Med lang erfaring innen kredittvurdering finner vi gode løsninger for de fleste. Søk lån direkte på nettet og velg mellom flere forskjellige summer og nedbetalingstider. Hvor mye du må betale per måned er avhengig av nedbetalingstid. Du kan velge mellom flere forskjellige nedbetalingstider så du kan finne den månedssummen som passer deg best.

Får du muligheten til å betale ned mer på lånet, enten mer i måned eller innfri lånet før planlagt, er dette helt gratis. Etter at lånet er innfridd, stopper rentene øyeblikkelig, uansett hvor tidlig man innfrir lånet. 

Alle våre kunder får en personlig vurdering som sikrer at man får en forsvarlig økonomisk løsning. 

Søk lån til det du vil

Det er ikke lagt inn noen begrensinger på hva du kan søke om penger til. Du kan søke om penger til å dekke utforutsette ting slik som vannlekkasjer, kjøp av ny bil eller reparasjoner på hus og bil. Du kan låne opp til 500.000 kroner – uten sikkerhet. I noen tilfeller så lønner det seg å kombinere lån med oppsparte midler.

Vårt lån

Lånebeløp: 10.000 kr – 500.000 kr 
Nedbetalingstid: 1 - 15 år 
Nominell rente: 7,9 % - 18,9 % (flytende) 
Månedsbeløp: Fast beløp hver måned (annuitet) 
Månedsgebyr: 65 kr 
Etableringsgebyr: 595 kr 

Grunnkrav 

Søkeren må være minimum 23 år og ha en fast årsinntekt på minimum 150 000 kr. I tillegg må vedkommende være registrert i folkeregistret i Norge i minimum 3 år og være uten betalingsanmerkninger. Muligheten til å få innvilget et lån øker hvis man er to som søker.

Søk lån rett på hjemmesiden

Det har ikke alltid vært enkelt å få lån. Man måtte samle sammen dokumenter og gjerne fortelle hva man skulle bruke pengene til. Så måtte banken vurdere dokumentene og dette kunne være en langvarig prosess. Skulle man låne en større sum, måtte man stille sikkerhet for lånet.

Nå er denne prosessen forenklet. Du søker om lån rett på hjemmesiden ved å fylle ut alle nødvendige opplysninger. For de som ønsker å snakke med en kundebehandler så kan man også kontakte oss på telefon 21 54 44 00.

Vi trenger informasjon om arbeid, inntekt og boform så det er det fint om du har dette tilgjengelig. I tillegg må du si noe om ønsket lånebeløp, nedbetalingstid og kontaktopplysninger. Avslutningsvis trenger vi å vite hvilket bankkontonummer du ønsker å få lånet overført til.

Etter at vi har mottatt opplysningene, vil vi gjøre en vurdering av søknaden. Du får svar i løpet av kort tid.  

For å sikre raskere behandling så bør du bruke BankID for å signere elektronisk. Etter at du har fått godkjent lånet får du en e-post med en link. Ved følge linken så kan du sikkert laste opp nødvendige ekstra dokumenter og signere låneavtalen på nett.

Slik fungerer det

  1. Søk lån rett på hjemmesiden, helt trygt via våre sikre nettbaserte løsninger. Det er også mulig å søke på telefon 21 54 44 00.
  2. Kredittvurderingen og lånevilkår som rente på lånet ditt settes ut fra den samlede informasjonen vi har tilgang til. Vi sender deg et svar i løpet av kort tid. Etter at du har signert låneavtalen og lastet opp nødvendige dokumenter, blir pengene utbetalt til din bankkonto. 

Det er helt kostnadsfritt å sende inn en søknad og det er gratis å sende inn en søknad.