Om Nordax

Vår fremgang er basert på lang erfaring, fleksibilitet og personlig engasjement. Vi er spesialister på å hjelpe mennesker med å ta gjennomtenkte beslutninger for et liv de har råd til.

 • Nordax virksomhet

  Nordax virksomhet i korthet

  Nordax er en ledende nordisk nisjebank som tilbyr konkurransedyktige inn- og utlån til cirka 150.000 kunder i Sverige, Norge, Finland og Tyskland. Vi har over 200 ansatte og gjennom vår unike forretningsmodell, driver vi hele vår virksomhet fra vårt kontor i Stockholm.

  Nordax ble grunnlagt av fem entreprenører med lang erfaring innen kredittgiving, og i løpet av ti år har vi skapt en organisasjon basert på stor kunnskap og engasjement. Et bra utgangspunkt for å gi hver enkelt kunde en personlig og anpasset service.

  Vi står under tilsyn av den svenske Finansinspektionen, www.fi.se og omfattes av den statlige innsettingsgarantien på samme måte som alle svenske banker og kredittselskaper. På hjemmesiden til vårt konsern kan du lese mere om oss og vår virksomhet.

 • Til øverst på siden
 • Ledningsgrupp

  Vår konsernledelse

  Nordax ledergruppe består av personer med lang erfaring innen vårt virksomhetsområde. En stor del av ledergruppen var med på å grunnlegge foretaket, noe som bidrar til et ekte engasjement overfor foretakets forretningsidé og fremtid. Vår beslutningskraft er et resultat av ledergruppens sammensetning og arbeidsprosesser som involverer personer på alle nivåer. Dette har også skapt et arbeidsmiljø som kjennetegnes av samarbeid og delaktighet.

 • Til øverst på siden
 • Jobb hos oss

  Siden begynnelsen av 2004 har Nordax hatt sterk vekst og utvikling. Tilsammen er vi over 200 medarbeidere fra Sverige, Norge, Finland og Tyskland, som alla sitter samlet på vårt kontor i sentrum av Stockholm. 

  Vårt arbeidsmiljø kjennetegnes av samarbeid, trivsel og engasjement. Vi har en fleksibel tilnærming til våre ansattes individuelle behov, og verner sterkt om likeverd, respekt og arbeidsmiljø. Gjennom bred kompetanse og stort personlig ansvar hos våre medarbeidere har en bedriftskultur vokst frem basert på deltakelse og beslutningsmyndighet.  

  På Nordax konsernets hjemmeside finner du de ledige stillingene som er annonsert for øyeblikket.
  Vil du være med å bidra til vår videre utvikling - velkommen med din søknad!

 • Til øverst på siden
 • Presskontakt

  Pressekontakter

  Det er viktig for oss å omtales i media på en riktig måte. Nordax har mange ansatte med dyp kunnskap om vårt selskap, vår forretningsidé og våre produkter. Vi streber etter å tilby rask hjelp, og å koble inn rett person ved hver eneste forespørsel - for klare svar og støttende datainnsamling.

  Kontakt oss

  Ved spørsmål, kontakt Andreas Frid
  Tlf: +46 705 290 800 
  E-post: andreas.frid@nordax.se

 • Til øverst på siden
 • Bolagstyrning

  Selskapsstyrning

  På vårt konserns hjemmeside finner du informasjon om Nordax selskapsstyring, som bl.a. omfatter Nordax styre og kontrollfunksjoner. Formålet med denne delen er å beskrive hvordan Nordax har strukturert sin virksomhet.

   

 • Til øverst på siden
 • Investor Relations

  On the website of Nordax group you will find relevant information about Nordax from a financial and strategic perspective. Our goal is to build trust by being as transparent and available as possible. The purpose is to give you a fair picture of the company to make it possible for you to analyze our company and draw correct conclusions from the information presented.