Om Nordax

Vår fremgang er basert på lang erfaring, fleksibilitet og personlig engasjement. Vi er spesialister på å hjelpe mennesker med å ta gjennomtenkte beslutninger for et liv de har råd til.

 • Nordax virksomhet

  Nordax virksomhet i korthet

  Nordax er en ledende nordisk nisjebank som tilbyr konkurransedyktige inn- og utlån til cirka 150.000 kunder i Sverige, Norge, Finland og Tyskland. Vi har over 200 ansatte og gjennom vår unike forretningsmodell, driver vi hele vår virksomhet fra vårt kontor i Stockholm.

  Nordax ble grunnlagt av fem entreprenører med lang erfaring innen kredittgiving, og i løpet av ti år har vi skapt en organisasjon basert på stor kunnskap og engasjement. Et bra utgangspunkt for å gi hver enkelt kunde en personlig og anpasset service.

  Vi står under tilsyn av den svenske Finansinspektionen, www.fi.se og omfattes av den statlige innsettingsgarantien på samme måte som alle svenske banker og kredittselskaper. På hjemmesiden til vårt konsern kan du lese mere om oss og vår virksomhet.

 • Til øverst på siden
 • Vårt arbeid med bærekraft

  Bærekraft er viktig for oss i Nordax. Vår kjernevirksomhet, ansvarsfull kredittgiving, er vårt mest sentrale fokus i arbeidet med bærekraft. Å fortsette med å tilby våre kunder lån de har råd til, samt å gi alt som kreves for at man som kunde skal kunne ta gjennomtenkte beslutninger, er helt sentralt for oss. Utover ansvarsfull kredittgiving har vi identifisert følgende fokusområder: medarbeidernes beste, god forretningsetikk og effektiv ressursbruk.

  Vi er medlem i FNs Global Compact og lar deres 10 prinsipper for en ansvarsfull bedrift guide oss i vårt arbeid med kontinuerlig bærekraftarbeid. Slik strever vi alltid etter forbedring og utvikling for å kunne være med og oppnå de globale bærekraftmålene. I 2016 gjennomførte vi vårt første bærekraftregnskap i henhold til GRI G4.

 • Til øverst på siden
 • Jobb hos oss

  Siden 2004 har Nordax hatt en sterk vekst og utvikling. Samlet er vi drøyt 200 medarbeidere fra Norge, Sverige, Finland, Danmark og Tyskland, som alle sitter samlet på vårt kontor i Stockholm sentrum.

  Vårt arbeidsklima kjennetegnes av samarbeid, arbeidsglede og engasjement. Vi har en fleksibel tilnærming til våre medarbeideres individuelle behov og verner sterkt om likestilling, respekt og arbeidsmiljø. Gjennom bred kompetanse og stort personlig ansvar hos våre medarbeidere, har en selskapskultur vokst frem som bygger på delaktighet og beslutningskraft.

  På Nordax-konsernets nettside finner du de ledige stillingene vi for tiden annonserer. Vil du være med å bidra til vår fremgang for å bli Nord-Europas ledende nisjebank? Da er du velkommen til å sende oss din søknad med CV.

 • Til øverst på siden
 • Presskontakt

  Pressekontakter

  Det er viktig for oss å omtales i media på en riktig måte. Nordax har mange ansatte med dyp kunnskap om vårt selskap, vår forretningsidé og våre produkter. Vi streber etter å tilby rask hjelp, og å koble inn rett person ved hver eneste forespørsel - for klare svar og støttende datainnsamling.

  Kontakt oss

  Ved spørsmål, kontakt Andreas Frid
  Tlf: +46 705 290 800 
  E-post: andreas.frid@nordax.se

 • Til øverst på siden
 • Bolagstyrning

  Vil du vite mer om oss?

  Ledergruppen i Nordax består av personer med lang erfaring innen vårt virksomhets-område. Flere i ledergruppen var med og grunnla selskapet – noe som bidrar til et ekte engasjement for selskapets forretningsidé og fremtid.

  Velkommen til Nordax-konsernets hjemmeside hvis du vil vite mer. Der finner du blant annet mer informasjon om oss, vår ledergruppe og vårt styre.

 • Til øverst på siden