Har du en idé du lenge har vurdert å utvikle? Eller lengter du etter en bedre balanse i din hverdagsøkonomi? Du kan trygt vende deg til oss, vi har lang erfaring innen ansvarsfull kredittgivning. Vi er spesialister på å hjelpe mennesker med å ta gjennomtenkte beslutninger for et liv de har råd til. 

3 april 2018

Refinansiering av lån

For å redusere dine månedlige kostnader, kan det være en god idé å samle lån og kreditter. Det kan også oppleves fordelaktig å ha all gjeld samlet på ett sted for å få bedre overblikk over hverdagsøkonomien.

Har du for eksempel andre lån eller kredittkort som gjør at de månedlige kostnadene er høye? Da kan det være en god idé å samle alt hos oss. Vi kan tilby deg lån på opp til kr. 500.000,-. For beløp over kr. 400.000,- kreves at det står to personer på lånet - det vil si at du må ha med en medlånetaker. 

Å samle lån og kreditter på ett sted gir en bedre kontroll på utgiftene. I tillegg slipper du å betale flere regninger i måneden. Pengene du sparer på å samle dine lån, kan du sette inn på en av våre sparekontoer med bra rente.