Hugging

Bli medlem hos

Norsk Familieøkonomi

Medlem hos Norsk Familieøkonomi

Norsk Familieøkonomi medlemskap

Vi har et samarbeid med Norsk Familieøkonomi og er glade for å kunne tilby alle våre kunder 6 måneder gratis medlemskap i Norsk Familieøkonomi. Medlemskapet har en verdi på 780 kroner per år og gir deg tilgang til en rekke inkluderte og rabatterte fordeler.

Medlemsfordeler og rådgivning kan spare deg for mye penger

Norsk Familieøkonomi har tusenvis av medlemmer, alle får tilgang til gode tilbud fra bransjer som bank, forsikring, pensjon, strøm, mobil og drivstoff.  De har også som oppgave å bevisstgjøre sine medlemmer om privatøkonomi, og som medlem vil du ha rådgivere til disposisjon for spørsmål om din privatøkonomi, uten kostnad for deg. I tillegg får alle magasinet ”Norsk Familieøkonomi” to ganger i året. Alt for å hjelpe medlemmene å spare penger.   

For rådgivning kontakter du Norsk Familieøkonomi enkelt via telefon eller e-post. De har i tillegg et nært samarbeid med et advokatbyrå, slik at du også kan benytte deg av juridisk rådgivning til svært fordelaktige priser. Enkle spørsmål kan besvares uten at det koster deg noe. Har du mer omfattende spørsmål hjelper Norsk Familieøkonomi eller advokatbyrået deg med det til en gunstig timepris.

Meld deg inn nå

For å benytte tilbudet om medlemskap må du være kunde hos Nordax. Når gratisperioden er over velger du selv om du ønsker å fortsette som medlem i Norsk Familieøkonomi. Du oppretter medlemskap på Norsk Familieøkonomi sin hjemmeside, se link under.