Hugging

Bli medlem hos

Norsk Familieøkonomi

Nordax spanderer medlemsavgiften

Medlem hos Norsk Familieøkonomi

Norsk Familieøkonomi medlemskap

Vi har et samarbeid med Norsk Familieøkonomi og er glade for å kunne tilby alle våre lånekunder medlemskap i Norsk Familieøkonomi uten kostnad – Nordax betaler medlemskapet som er løpende og fornyes hver måned dersom du oppfyller kravene for betalt medlemskap. Normalt medlemskap koster 780 kroner per år. 

Medlemsfordeler og rådgivning kan spare deg for mye penger

Norsk Familieøkonomi har tusenvis av medlemmer, alle får tilgang til gode tilbud fra bransjer som bank, forsikring, pensjon, energi og drivstoff.  De har også som oppgave å bevisstgjøre sine medlemmer om privatøkonomi, og som medlem vil du ha rådgivere til disposisjon for spørsmål om din privatøkonomi, uten kostnad for deg. I tillegg får alle magasinet ”Norsk Familieøkonomi” to ganger i året. Alt for å hjelpe medlemmene å spare penger.   

For rådgivning kontakter du Norsk Familieøkonomi enkelt via telefon eller e-post. De har i tillegg et nært samarbeid med et advokatbyrå, slik at du også kan benytte deg av juridisk rådgivning til svært fordelaktige priser. Enkle spørsmål kan besvares uten at det  koster deg noe. Har du mer omfattende spørsmål hjelper Norsk Familieøkonomi eller advokatbyrået deg med det til en gunstig timepris.

Meld deg inn nå

For å utnytte tilbudet om medlemskap må du være lånekunde hos Nordax, ha en lånesaldo som til enhver tid er på minst 10 000 kr og ikke ligge etter med betalingene. Du oppretter medlemskap på Norsk Familieøkonomi sin hjemmeside, se link under.

Har du allerede et medlemskap i Norsk Familieøkonomi og et lån hos Nordax, og vil benytte dette tilbudet, kontakt Norsk Familieøkonomi på post@norskfamilie.no eller ring 51 77 50 00.