Boliglån

Lånet for deg som skal kjøpe ny bolig eller ønsker å øke det eksisterende boliglånet. Vi kan hjelpe deg når andre banker sier nei.

Søk direkte

Jeg er klar til å fylle ut en lånesøknad.

Til søknaden

Sjekk kostnad

Jeg må gjøre noen beregninger før jeg søker.

Regneeksempel boliglån

Har du behov for boliglån, men har fått avslag i din vanlige bank?

Sa banken din nei?

Sa banken din nei?

Har du fått avslag i andre banker fordi du har mange forbrukslån, kredittkort, betalingsanmerkninger, inkassosaker eller utlegg? Vi forsøker å hjelpe deg med et boliglån hos oss, enten for refinansiering i eksisterende bolig eller for kjøp av ny bolig.

Boliglån uten fast jobb

Boliglån uten fast jobb

Er du frilanser, vikar, time- eller prosjektansatt? Da kan det oftere være vanskeligere å få boliglån. Frustrerende, ikke sant? Vi mener at alle som jobber skal kunne kjøpe seg en bolig, uavhengig av ansettelsesform.

Nedbetale dyre lån

Nedbetale dyre lån

Søk om å refinansiere hos oss med sikkerhet i boligen for å nedbetale andre dyre lån og krav. Du kan velge å låne ekstra hos oss med sikkerhet i boligen din, i tillegg til det boliglånet du allerede har hos din nåværende bank.

Les mer om 2. prioritets lån
Søk om boliglån

Representativt exempel boliglån

Her følger et representativt eksempel som du kan bruke for å få en god oversikt over hvordan et boliglån med sikkerhet i eiendom hos oss er lagt opp.

Representativt eksempel
Boliglånkr 2 500 000
Nedbetaling30 år
Nominell rente p.a5.99 %
Effektiv rente p.a6.57 %
AvtaleGirokr 35 per måned
Etableringsgebyrkr 100 000 (4% av lånebeløp)
Månedlige terminbeløpet kr 15 607
Kostnadkr 3 118 415
Totaltkr 5 618 415

Søke boliglån

Fyll ut søknaden

Det koster ingenting å søke om boliglån. Når du sender inn en søknad, utfører vi en kredittvurdering før vi kan begynne å se på opplysningene du har gitt.

Vi kontakter deg

Vi kontakter deg med en foreløpig tilbakemelding og informasjon om eventuelle tilleggsopplysninger vi trenger for å innvilge søknaden.

Utbetaling av lånet

Lånetilbudet gir opplysninger om hvor mye du kan låne og under hvilke forutsetninger. Når du har signert lånedokumentene, forbereder vi lånet for utbetaling.

Refinansiere boliglån

Refinansiering av boliglån betyr å gjøre endringer på eksisterende lån, som for eksempel å

  • øke eksisterende boliglån
  • flytte boliglånet til oss fra en annen bank
  • samle dyre smålån i et boliglån
Refinansiere boliglån
 Hvor mye kan jeg låne til bolig?

Hvor mye kan jeg låne til bolig?

Du kan låne opp til 5 ganger husholdningens bruttoinntekt og opp til 85 % av boligens verdi. I tillegg må husholdningen kunne håndtere en renteøkning på lånet på 3 % i en kostnadskalkyle der alle relevante kostnader for lån, livsopphold og bolig er inkludert (utlånsforskriften).

Renter og kostnader for boliglån

Vi mener at en beslutning om å ta opp et nytt boliglån skal være nøye gjennomtenkt. For å ta en slik beslutning kreves det selvsagt at man har all nødvendig informasjon. Den finner du nedenfor.

Søk om boliglån
Renter og kostnader for boliglån

Representativt eksempel: Her følger et eksempel som du kan bruke for å få en god oversikt over hvordan et boliglån hos oss er lagt opp. Et representativt eksempel for boliglån på kr 2 500 000 med sikkerhet i eiendom og med en nominell rente på 5,99 % p.a., 30 års nedbetaling, fakturaomkostninger på kr 35 per måned med AvtaleGiro og etableringsgebyr på kr 100 000 (4% av lånebeløp) som tillegges lånet, blir det månedlige terminbeløpet kr 15 607. Effektiv rente blir 6,57 % p.a. Kostnad: kr 3 118 415. Totalt: kr 5 618 415.

Flytte boliglån

Flytte boliglån

  • Flytte boliglån til oss: Har du boliglån i en annen bank? Vi hjelper deg med å flytte ditt gamle boliglån til oss når lånet er innvilget og du har signert lånepapirene. Vi gjør jobben for deg så du slipper!

    Flytte boliglån fra oss: Du kan alltid flytte boliglånet fra oss til en annen bank senere om du ønsker det. Våre boliglån har flytende rente, så det koster ikke noe å flytte lånet til en annen bank.

Mer informasjon

  • Alminnelige vilkår

Lurer du på noe?

Finn svar på spørsmålet ditt her, eller kontakt oss.

Nordax Bank

NOBA Bank Group AB (publ)

Organisasjonsnummer: 556647-7286

Styrelsens forretningskontor: Stockholm

+46 (0) 8-508 808 00

www.noba.bank