Boliglån

Når du ønsker å låne til et nytt hjem, vurderer vi ofte situasjonen på en annen måte enn de andre bankene, noe som kan gi deg en ny mulighet.

Søk direkte

Jeg er klar til å fylle ut en lånesøknad.

Til søknaden

Ikke det du søker etter?

Låne med sikkerhet i boligen

Har du mange dyre lån eller andre krav du ønsker å refinansiere for å redusere dine månedlige utgifter? Eller ønsker du å kjøpe en ny bolig? Vi liker gjennomtenkte beslutninger, og vår målsetting er å tilpasse lånet etter nettopp din situasjon og betalingsevne. Hos oss får du rett og slett et lån du har råd til.

Avslag i andre banker?

Har du fått avslag i andre banker fordi du har mange forbrukslån, kredittkort, betalingsanmerkninger, inkasso eller utlegg? Vi forsøker å hjelpe deg med et boliglån hos oss, enten for refinansiering i eksisterende bolig eller for kjøp av ny bolig. Det er heller ikke et krav om fast jobb for å få boliglån hos oss. 

Nedbetale dyre lån?

Noen ganger kan det være lurt å beholde boliglånet du har hos din nåværende bank. Du kan søke om å refinansiere hos oss med sikkerhet i din bolig for å nedbetale dine andre dyre lån og eventuelle andre krav.

Wallet

Hva koster det?

Vi mener at en beslutning om å ta opp et nytt boliglån skal være nøye gjennomtenkt. For å ta en slik beslutning kreves det selvsagt at man har all nødvendig informasjon. Den finner du nedenfor.

How to apply

Slik foregår det

Alle søknader om boliglån og refinansiering gjennomgås av våre boliglånspesialister, og du kan føle deg trygg på at du får personlig hjelp gjennom låneprosessen.

Common questions

Forklaringer og klargjøringer

I forbindelse med lån av penger finnes det mange begreper og fremgangsmåter som kan være noe ukjente. Her er forklaringer på de vanligste. Ta gjerne kontakt hvis du har spesifikke spørsmål, så hjelper vi deg.

Contact

Kontakt en boliglånspesialist

Vil du finne ut hvordan vi kan hjelpe deg? Velkommen til å kontakte en av våre boliglånspesialister direkte!

 

Nordax alminnelige lånevilkår boliglån

Nedenfor finner du Nordax alminnelige lånevilkår for boliglån


Nordax alminnelige lånevilkår boliglån

Nordax alminnelige lånevilkår boliglån fra 1.januar 2023

Nordax alminnelige lånevilkår realkausjonist fra 1.januar 2023