Forbrukslån

for å muliggjøre et prosjekt eller kjøpe noe jeg har hatt lyst på lenge.

Søk direkte

Jeg er klar til å fylle ut en lånesøknad.

Til søknaden
What do you long for

Ikke det du søker etter?

Slik fungerer forbrukslån

Er det noe du lenge har tenkt på å virkeliggjøre? Hva det enn måtte være, så finnes vi hos Nordax Bank her for å bistå deg med å gjennomføre dine planer. Vi er spesialister på ansvarsfull kredittgiving – og vi liker gjennomtenkte valg. Vi mener at man skal være bevisst på at det koster litt mer å låne, men noen ganger kan det være verdt det.

Calculator and money

Det skal være verdt det

Å låne innebærer alltid at det koster litt mer i det lange løp. Det synes vi er viktig å ha i bakhodet når man søker om forbrukslån. Vi synes helt klart at det er verdt det om det man låner til er noe man lenge har lengtet etter, eller om det innebærer at man får en bedre balanse i sin hverdagsøkonomi.

How to do

Slik gjør du

Vår målsetting er at reisen mot virkeliggjøring av din idé skal være så smidig som mulig. Vi forsøker derfor å unngå papir og ”snailmail” så mye som mulig for å fokusere på smidige, digitale prosesser.

As our customer

Kunde hos oss

Du som kunde har alltid vårt fokus. Ett bevis for dette er vår høye kundetilfredshet som vi alltid strever etter å øke. Vi vil at du skal kjenne deg sett og hørt. Derfor er vi alltid bare en telefonsamtale unna om du har spørsmål eller funderinger om ditt forbrukslån.