Velkommen til å søke om tilleggslån

Vi setter pris på at du som nåværende kunde henvender deg til oss når et nytt lånebehov oppstår. Når du søker igjen, slipper du å betale noen ny etableringsavgift. Du angir det lånebeløpet du vil utøke lånet ditt med.

På samme måte som når du søkte ditt forrige lån, så gjør vi en kredittvurdering og setter renten ut i fra de forutsetningene du har ved dette lånetilfellet. Ettersom søknaden ikke er bindende, kan du ta stilling til detaljene for det nye lånet når du mottar vårt tilbud.

Beskjed får du i løpet av ett par dager, og pengene betales ut til din konto når vi har fått tilbake det signerte gjeldsbrevet og tilhørende dokumenter.

For raskeste prosess - velg BankID
For raskest mulig prosess, velg elektronisk signering med BankID. Når et lån har blitt bevilget, vil du motta en e-post med en link til nettsiden for signering av låneavtalen og opplasting av dine dokumenter.

 

 

Du kan søke om:
Lånebeløp 5.000 kr - 500.000 kr
Nedbetalingstid 1 - 15 år

Det er det totale lånebeløpet som styrer hvilken nedbetalingstid du kan ha, men 13 – 15 år kan bare velges dersom det nye lånebeløpet er totalt 300.000 kr eller høyere. For beløp over 400 000 kr kreves en medsøker.

Velger du en lengre nedbetalingstid får du en lavere månedskostnad, men vær oppmerksom på at den totale kredittkostnaden da vil øke. 

Nordax tillbyr ikke lån til egenkapital i samband med opptak av boliglån.

Informasjon om fjernssalg

Informasjon om BankID