5 fordeler med å låne med sikkerhet i boligen

Har du mange dyre smålån og har vurdert å samle de i ett lån? Det er ingen grunn til å betale skyhøye renter på smålån og kredittkortgjeld hvis du ikke må. Det lønner seg å refinansiere disse, og enda smartere å refinansiere med sikkerhet i boligen. Her forteller vi hvorfor.

Hvis du har flere smålån, kredittkort eller forbrukslån, vil det lønne seg å bake disse inn i boliglånet. Dette kalles refinansiering med sikkerhet i boligen. Å refinansiere ved å bruke leilighet, hus eller hytte som sikkerhet, innebærer at banken tar pant i eiendommen.

Søk om å refinansiere med boligen din her

Bedre lånevilkår

Jo lavere risiko det medfører for banken å låne ut penger, desto bedre lånevilkår kan de gi deg. Du senker de månedlige kostnadene, samtidig som du får mer kontroll på økonomien med bare ett lån. Ta gjerne kontakt med oss i Nordax for å diskutere hvilke muligheter du har for å senke de månedlige kostnadene ved hjelp av refinansiering.

1) Lavere rente

Et lån med sikkerhet i boligen innebærer lavere risiko for banken, og dermed kan de tilby deg bedre lånevilkår sammenlignet med et forbrukslån. Renten er derfor vanligvis lavere enn å refinansiere uten sikkerhet. Den månedlige kostnaden blir lavere, du får mer penger til overs og du kan passe på å betale ned på lånet i stedet.

2) Lengre tilbakebetalingstid

Lavere risiko for banken betyr også at de er mer generøse med nedbetalingstiden. For deg betyr dette lavere avdrag hver måned, og du kan frigjøre kapital til andre ting du vil investere i.

3) Høyere lånebeløp

Å refinansiere med sikkerhet i boligen øker også sjansene for at du får låne det beløpet du ønsker. Hos Nordax Bank kan du låne opptil kr 10 000 000, avhengig av boligens markedsverdi, mens maksimumsbeløpet for et forbrukslån er kr 500 000.

4) Refinansier selv om du har betalingsanmerkninger

Har du dårlig kredittverdighet og sitter med betalingsanmerkninger, inkassosaker eller utlegg? Da kan det være vanskelig å få forbrukslån. Et lån med sikkerhet i boligen er generelt enklere å få innvilget. Hos oss i Nordax Bank forstår vi at ulike perioder i livet kan by på økonomiske utfordringer og vi ønsker å hjelpe deg med å komme ut av disse vanskelighetene.

Vi vil derfor vurdere din situasjon fremover i stedet for bare å vurdere situasjonen din i dag. Vi kan ikke love at vi kan hjelpe deg, men vi garanterer at vi gjør alt vi kan for å finne en god løsning på utfordringene. Kontakt vår boliglånsspesialist, så kan vi sammen se på hvilke muligheter du har for å løse utfordringer og senke lånekostnadene ved hjelp av refinansiering.

5) Refinansiere uten fast ansettelse

Hvis du er vikar, frilanser, ansatt på timesbasis eller har annen midlertidig ansettelse, kan det være vanskelig å få boliglån hos storbankene - selv om slike ansettelser blir stadig vanligere. Hos Nordax Bank kan du refinansiere med sikkerhet i boligen, selv om du ikke er fast ansatt. Vi ser på nettopp din økonomiske situasjon og gjør en vurdering ut fra dette.

Søk om å refinansiere med boligen din her

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål om hvilke muligheter du har.

 

FORDELER MED Å REFINANSIERE

● bli kvitt avbetalinger, gebyrer, dyre lån og kreditter
● få lavere månedskostnader
● få bedre oversikt over økonomien
● rydd opp i betalingsanmerkninger, inkasso og mange lån - bli mer kredittverdig og spar pengerKopier lenke: