Låne penger

Vi tilbyr lån til boligkjøp, refinansiering eller forbruk til de vilkår som passer din situasjon.

JEG VIL

Søke boliglån

Vi kan hjelpe deg når andre banker sier nei. Lån til å kjøpe ny bolig eller rydde opp i min økonomi.

Til søknaden
Les mer om boliglån

JEG VIL

Refinansiere

Lån for å refinansiere dyre forbrukslån i et nytt lån og få penger til overs.

Refinansiere

Refinansiere

Hvis du har mange lån og kreditter som koster mye, kan det være lurt å erstatte dem med bare ett lån med oss. Ved refinansiering kan du låne med lengere løpetid enn 5 år.

Har du fått avslag i andre banker fordi du har mange forbrukslån, kredittkort, betalingsanmerkninger, inkasso eller utlegg? Hvis du eier en bolig, forsøker vi hjelpe deg med et nytt boliglån hos oss.

Velg refinansieringslån

Forbrukslån

Forbrukslån

Vi er spesialister på forbrukslån som er basert på den enkeltes forutsetninger. Ved å gjøre en grundig og realistisk vurdering av din økonomiske situasjon, kan vi lage et lån som passer for nettopp deg. Rett og slett et trygt lån som du har råd til.

Les mer om forbrukslån

Boliglån

Boligkjøp

Vi mener at mennesker som jobber og har inntekt hver måned skal kunne få hjelp til boligfinansiering. Vi forsøker å tilpasse boliglånet etter situasjonen og behovene dine, til en god rente – uavhengig av hvordan din økonomiske fortid har vært. Fortell boliglånspesialistene våre mer om hvilke planer du har, så kan vi starte prosessen med lånetilsagn eller refinansiere det nåværende boliglånet ditt.

Mange banker avslår søknader når du har betalingsanmerkninger, inkasso, utlegg eller mange forbrukslån og kredittkort. Hos oss finner vi løsninger for dette med et nytt boliglån.

Les mer om boliglån