JEG VIL

Låne penger

Vi har lånet du leter etter – velkommen til oss i Nordax Bank

Collect loans

Lån for å refinansiere dyre forbrukslån i et
nytt lån og få penger til overs til andre ting.

JEG VIL refinansiere

Lån til bolig der en boliglånspesialist
omprøver andre bankers vurdering.

JEG VIL KJØPE BOLIG

 

 

Realizing a dream

Lån for å realisere en idé eller kjøpe noe
jeg har drømt om lenge.

Jeg vil kjøpe noe

 

A key

Boliglån

Vi mener at mennesker som jobber og har inntekt hver måned skal kunne få hjelp til boligfinansiering. Ønsker du å kjøpe bolig eller har du kanskje mange dyre forbrukslån, kredittkort eller fått noen inkassosaker, vil vi gjerne hjelpe deg å refinansiere dette for å redusere de månedlige kostnadene dine.

Vi forsøker å tilpasse boliglånet etter situasjonen og behovene dine, til en god rente – uavhengig av hvordan din økonomiske fortid har vært. Fortell boliglånspesialistene våre mer om hvilke planer du har, så kan vi starte prosessen med lånetilsagn eller refinansiere det nåværende boliglånet ditt. Sammen ser vi fremover, slik at du kan leve det livet du vil.

Les mer om boliglån

Thumbs up

Forbrukslån

Har du en idé du lenge har ønsket å gjøre alvor av? Vil du samle smålån og kreditter til ett lån for å redusere de månedlige utgiftene?

Vi er spesialister på forbrukslån som er basert på den enkeltes forutsetninger. Ved å gjøre en grundig og realistisk vurdering av din økonomiske situasjon, kan vi lage et lån som passer for nettopp deg. Rett og slett et trygt lån som du har råd til.

LES MER OM FORBRUKSLÅN

Råd om din personlige økonomi

Vi har et samarbeid med Norsk Familieøkonomi og er glade for å kunne tilby alle våre kunder 6 måneder gratis medlemskap i Norsk Familieøkonomi. Medlemskapet har en verdi på 780 kroner per år og gir deg tilgang til en rekke inkluderte og rabatterte fordeler.

MELD DEG INN