5 fordeler med å refinansiere med sikkerhet i boligen

Til søknaden

Har du mange dyre smålån?

Har du mange dyre smålån og har vurdert å samle de i ett lån? Det er ingen grunn til å betale skyhøye renter på smålån og kredittkortgjeld hvis du ikke må. Det lønner seg i de fleste tilfeller å refinansiere disse, og enda smartere å refinansiere med sikkerhet i boligen. Her forteller vi hvorfor.

Refinansiering når andre banker sier nei

Har du dårlig kredittverdighet og sitter med betalingsanmerkninger, inkassosaker eller utlegg? Da kan det være vanskelig å få forbrukslån. Et lån med sikkerhet i boligen er generelt enklere å få innvilget. Hos oss forstår vi at ulike perioder i livet kan by på økonomiske utfordringer og vi ønsker å hjelpe deg med å komme ut av disse vanskelighetene.

Søk om å refinansiere med boligen din her

Refinansiere uten fast ansettelse

Hvis du er vikar, frilanser, ansatt på timesbasis eller har annen midlertidig ansettelse, kan det være vanskelig å få boliglån hos storbankene - selv om slike ansettelser blir stadig vanligere. Hos oss kan du refinansiere med sikkerhet i boligen, selv om du ikke er fast ansatt. Vi ser på nettopp din økonomiske situasjon og gjør en vurdering ut fra dette.

Søk om å refinansiere med boligen din her

Bedre lånevilkår

Jo lavere risiko det medfører for banken å låne ut penger, desto bedre lånevilkår kan de gi deg. Gjennom å samle dyre smålån i ett boliglån er det mulig å få en lavere rente samtidig som du får mer kontroll på økonomien med bare ett lån. Ta gjerne kontakt med oss for å diskutere hvilke muligheter du har for å senke de månedlige kostnadene ved hjelp av refinansiering.

Vanligvis lavere rente

Et lån med sikkerhet i boligen innebærer lavere risiko for banken, og dermed kan de ofte tilby deg bedre lånevilkår sammenlignet med et forbrukslån. Renten er derfor vanligvis lavere enn å refinansiere uten sikkerhet. Den månedlige kostnaden blir lavere, du får mer penger til overs og du kan passe på å betale ned på lånet i stedet.

Høyere lånebeløp

Å refinansiere med sikkerhet i boligen øker også sjansene for at du får låne det beløpet du ønsker. Hos oss kan du låne opptil kr 10 000 000, avhengig av boligens markedsverdi, mens maksimumsbeløpet for et forbrukslån er kr 600 000.

Lurer du på noe?

Finn svar på spørsmålet ditt her, eller kontakt oss.

Nordax Bank

NOBA Bank Group AB (publ)

Organisasjonsnummer: 556647-7286

Styrelsens forretningskontor: Stockholm

+46 (0) 8-508 808 00

www.noba.bank