Nåværende kunde

Mine sider

På Mine sider finner du all informasjon om ditt forbrukslån eller sparing.

Logg inn

Informasjon for deg som er kunde

Boliglån

Nordax Bank AB (publ) endrer navn til NOBA Bank Group AB (publ)

I begynnelsen av juni endrer vi navn fra Nordax Bank AB (publ) til NOBA Bank Group AB (publ). Dette skjer i forbindelse med at vi etablerer et nytt konsernnavn, NOBA, som samler våre tre varemerker; Nordax Bank, Bank Norwegian og Svensk Hypotekspension. Vi vil fortsette å drive vår virksomhet gjennom de tre separate varemerkene, og ditt kundeforhold og dine vilkår ​​vil ikke påvirkes. Har du en aktiv avtalegiroavtale med oss, vil heller ikke den bli påvirket av navneendringen. Den eneste endringen er at vårt juridiske firmanavn endres.

Vanlige spørsmål for deg som har et lån eller sparer hos oss

FAQ - Bank Norwegian filialen

FAQ - Bank Norwegian filialen

Kunde med boliglån

Flere spørsmål
Kunde med boliglån
Kunde med forbrukslån

Kunde med forbrukslån

Fakturaer og betalinger

Jeg mangler faktura, hva gjør jeg?

Du kan logge inn på Mine sider for å se betalingsopplysningene. Du kan også ta kontakt med kundeservice og få opplysningene der.

Kontakt oss

Jeg er sikker på at jeg allerede har betalt

Logg inn på Mine sider for å se status på fakturaen. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta opptil tre arbeidsdager før betalingen blir registrert hos oss. Hvis opplysningene ikke ser ut til å stemme, ber vi deg kontakte vår betalingsservice på telefon 21 54 44 04.

AvtaleGiro

AvtaleGiro forsikrer deg om at dine betalinger alltid blir betalt i tide. Vi trekker det avtalte beløpet fra din konto den 28. hver måned. Om den dagen faller på en helligdag foretas trekket på nærmeste hverdag før den 28. Kontakte din hoved bank direkte dersom du vil opprette AvtaleGiro.

Kunde med sparekonto

Kunde med sparekonto

Kundefordeler

6 måneder gratis medlemskap

Vi har et samarbeid med Norsk Familieøkonomi og er glade for å kunne tilby alle våre kunder 6 måneder gratis medlemskap i Norsk Familieøkonomi. Medlemskapet har en verdi på 780 kroner per år og gir deg tilgang til en rekke inkluderte og rabatterte fordeler.

Les mer

Betalingsfri måned

Store utgifter har en tendens til å komme samtidig. Da kan det være bra å vite at du har muligheten til å søke om tre betalingsfrie måneder per år dersom du har et forbrukslån hos oss (gjelder ikke boliglån). Logg inn for å registrere en betalingsfri måned.

Betalingsforsikring

Vår betalingsforsikring er en frivillig forsikring som kan hjelpe deg med å tilbakebetale forbrukslånet ditt hvis du blir syk eller arbeidsledig, med opptil 10 000 kr per måned. Forsikringen er kostnadsfri de to første månedene.

Lurer du på noe?

Finn svar på spørsmålet ditt her, eller kontakt oss.

Nordax Bank

NOBA Bank Group AB (publ)

Organisasjonsnummer: 556647-7286

Styrelsens forretningskontor: Stockholm

+46 (0) 8-508 808 00

www.noba.bank