VÅRT

Båtlån

Heis segl, sett kursen hjem! Har du behov for å låne penger til å kjøpe båt? Uansett om du drømmer om en jolle i juniorstørrelse eller en større båt, kan vi hjelpe deg å realisere fantasien om å være ute på bøljan blå. Lån til båtkjøp hos oss – med gunstig rente.

 

SØK UMIDDELBART

REGN PÅ BåtLÅNET

Perfect sign

Lån til båt hos oss

Fyll sommeren med salte minner – i Nordax kan vi tilby deg gunstige båtlån som du har råd til. Vi kan tilby lån fra 10 000 til 500 000 kr hvis du oppfyller visse krav. Renten starter på 7,9 %.

Ved hjelp av vår smarte lånekalkulator kan du lett regne ut hva båten vil koste. Ta vare på det viktige i livet og nyt tilværelsen på sjøen!

TIL KALKULATOREN

Easy and safe so apply

Enkelt og trygt å søke båtlån

Å våge å seile fra båtdrøm til drømmebåt skal være så enkelt og trygt som mulig: du søker ved å svare på spørsmålene i nettskjemaet og sende det til oss. Vi foretar en kredittvurdering og gjennomgår økonomien din, og på grunnlag av dette avgjør vi om du kan låne og hva renten blir.

Hvis vi aksepterer søknaden, mailer vi deg en lenke til vår signeringsside der du godkjenner vilkårene og signerer låneavtalen. Når dette er gjort, overfører vi pengene til kontoen din.

Og du? Det koster ingenting å søke, og du har ikke bundet deg til å låne penger så lenge du ikke har fått lånet utbetalt.

LES MER OM LÅNET HER

Priseksempel for forbrukslån: den effektive renten på lånebeløp 65 000 kr, o/5 år er 17,09 % (nom. rente 13,50 %). Etableringsgebyr er 595 kr og månedsgebyr 65 kr. Totalt beløp å betale tilbake er 94 500 kr, det betyr et månedsbeløp på 1 575 kr i 60 måneder. Du kan velge en nedbetalingstid fra 1 år opp til 5 år. Renten er flytende og kan variere fra 6,9 % til 19,9 %. Den effektive renten kan variere fra 8,48 % til 54,92 %. (jan 2019)