VÅRT

Billån

Å eie sin egen bil er frihet på fire hjul. Storinnkjøp, en liten dagstur eller en langhelg på landet? Å bare kunne sette deg bak rattet og kjøre i vei – du bestemmer selv hvor turen skal gå.

 

SØK UMIDDELBART

REGN PÅ BILLÅNET

Invest in freedom

Endelig tid for å kjøpe bil?

Å kjøpe bil er en investering i frihet. Mange kan ikke betale hele eller store deler av bilkjøpet ved hjelp av oppsparte penger – det er lett å forstå. Det er da vi i Nordax kan hjelpe deg.

Du kan ta opp lån til hele bilkjøpet, eller bare en del. Du kan låne fra 10 000 og opptil 500 000 kroner. Renten starter på 7,9 %.

Bruk vår smarte lånekalkulator for å regne ut hva det ville koste å låne til å kjøpe bil.

TIL KALKULATOREN

Easy to apply

Enkle skritt fra søknad til lån

Veien fra bildrøm til drømmebil skal være så enkel og rask som mulig – derfor behandler vi søknadsprosessen digitalt.

Litt forenklet foregår det slik at du søker om lån på et skjema på nettsiden vår og sender dette til oss. Vi tar imot opplysningene, gjennomfører en kredittvurdering og vurderer om vi kan låne ut penger til deg og setter en rimelig rente. Hvis vi sier ja til søknaden, mailer vi deg en lenke til vår signeringsside der du godkjenner vilkårene og signerer låneavtalen. Når dette er gjort, overfører vi pengene til kontoen din.

Det koster ingenting å søke om billån hos oss, og du binder deg ikke til å låne før du har signert avtalen og lånet er utbetalt.

LES MER OM LÅNET VÅRT HER

Priseksempel for forbrukslån: den effektive renten på lånebeløp 65 000 kr, o/5 år er 17,09 % (nom. rente 13,50 %). Etableringsgebyr er 595 kr og månedsgebyr 65 kr. Totalt beløp å betale tilbake er 94 500 kr, det betyr et månedsbeløp på 1 575 kr i 60 måneder. Du kan velge en nedbetalingstid fra 1 år opp til 5 år. Renten er flytende og kan variere fra 6,9 % til 19,9 %. Den effektive renten kan variere fra 8,48 % til 54,92 %. (jan 2019)