Lån uten sikkerhet

Beste lån uten sikkerhet

Noen ganger er det sånn at vi trenger penger vi ikke har – akkurat der og da. Kanskje for å virkeliggjøre en drøm, fullføre et prosjekt eller betale en uventet utgift som i sin helhet vil gå hardt utover hverdagsøkonomien. Vi kan ikke oppfylle drømmer, men derimot hjelpe deg med å realisere gjennomtenkte planer og betale uventede kostnader. Til det kan du låne penger uten sikkerhet – også kalt forbrukslån. Du kan også sjekke hva et lån vil koste, med vår lånekalkulator.

Gå til lånekalkulator

Rask søknadsprosess – raskt svar

For at du skal slippe å vente lenge med å realisere planene dine, har vi gjort låneprosessen elektronisk. Finn først ut av hvilket beløp du har behov for som usikret lån, så kan du fylle ut lånesøknaden.

Husk at det verken koster noe eller er bindende å søke! Det er først når du godtar et lånetilbud og får lånet utbetalt at låneavtalen er gjeldende. Vi vil gjøre en vurdering av økonomien din og om den tillater tilbakebetaling av lånet, og så får du et raskt svar.

Når du har fått innvilget et lån fra oss, får du en epost med link til vår signeringsside hvor du godkjenner vilkårene og signerer låneavtalen. Pengene vil bli utbetalt til din konto når vi har behandlet den signerte avtalen.

Les mer om Forbrukslån

Priseksempel for forbrukslån: den effektive renten på lånebeløp 65 000 kr, o/5 år er 17,09 % (nom. rente 13,50 %). Etableringsgebyr er 595 kr og månedsgebyr 65 kr. Totalt beløp å betale tilbake er 94 500 kr, det betyr et månedsbeløp på 1 575 kr i 60 måneder. Du kan velge en nedbetalingstid fra 1 år opp til 5 år. Renten er flytende og kan variere fra 6,9 % til 19,9 %. Den effektive renten kan variere fra 8,48 % til 54,92 %. (jan 2019)