Når utbetales lånet mitt?

Hvis du har fått et privatlån godkjent av oss, tar det 1-4 dager før du har pengene. Hvis du har du tatt et boliglån, utbetales beløpet samme dag som du får tilgang til din nye bolig.

Privatlån 

Hvis du har tatt et privatlån hos oss, tar det 1-4 dager før pengene er på konto. For at vi skal kunne gjøre utbetalingen, må du først ha sendt inn låneavtalen med din underskrift og eventuelle dokumenter vi har bedt deg om å legge ved.

Når vi har fått inn alle dokumentene gjør vi en siste kontroll; for eksempel av kontonummeret dit utbetalingene skal gå, for å bekrefte at det faktisk tilhører deg.

LES MER OM VÅRT PRIVATLÅN

Boliglån og refinansiering av boliglån

Hvis du har tatt et boliglån hos oss, betaler vi ut pengene samme dag som du får tilgang til boligen. For at vi skal kunne gjøre utbetalingen, må vi først å ha fått inn din underskrevne låneavtale og eventuelle tilleggs dokumenter eller opplysninger vi har bedt om. 

Du og selgeren blir enig om en overtakelsesdag. Da treffes dere sammen med megleren for å skrive under likviditetsberegning og kjøpsdokumenter samt for å overrekke nøkler. Hvis selgeren har lån med boligen som sikkerhet, løser vi dem samme dag. 

Hvis du refinansierer et eksisterende boliglån kan saksbehandlingstiden variere avhengig av hvor lang tid det tar å få inn eventuelle tilleggsdokumenter eller informasjon og gjøre en fysisk vurdering av boligen. Så snart saksbehandlingsprosessen er ferdig kommer pengene inn på din konto.

LES MER OM VÅRT BOLIGLÅN

 

TILBAKE TIL OFTE STILTE SPØRSMÅL

Fikk du svar på dine spørsmål?