Boliglån når andre banker sier nei

Til søknaden

Boliglan uten fast inntekt

Hos de store bankene kan det være vanskelig å få boliglån uten fast ansettelse. Vi krever ikke at du har fast ansettelse for å få boliglån. Alle som jobber og har månedlig inntekt skal kunne låne penger til å kjøpe seg en bolig eller refinansiere lån, uansett om du har et engasjement eller er ansatt på timer, vikar eller frilanser.

De tradisjonelle bankene bruker automatiske prosesser og det er lett å få avslag direkte når en søknad ikke passer inn i malen. Vi legger isteden ned mye tid til å forstå dine individuelle økonomiske forutsetninger og tar en helhetsvurdering.

Søk om boliglån

Lån med betalingsanmerkning

Ønsker du å kjøpe bolig, men har fått en betalingsanmerkning? Det kan være frustrerende å bli nektet lån på grunn av en feil. Du trenger faktisk ikke være i en dårlig økonomisk situasjon, selv om du har fått en betalingsanmerkning. Det er tross alt din fremtidige betalingsevne som er viktig. Det mener i alle fall vi , derfor kan vi tilby boliglån også til deg som har betalingsanmerkninger.

Les mer om Boliglan med betalingsanmerkning

Samle dyre lån i nytt boliglån og spar penger

Ønsker du å samle dyre smålån og kreditter i boliglånet for å redusere kostnadene, men har fått avslag fra din nåværende bank? Vi vil gjerne se om vi kan hjelpe deg med å redusere kostnadene dine. Gå gjennom all gjeld du har, og vær nøye med å få med alle lån og kreditter du vil innløse med et nytt lån. Den sammenlagte summen av disse er beløpet du skal skrive når du søker om det nye lånet.

Vi tar oss av flyttingen av boliglånet fra den gamle banken din – så snart vi har innvilget søknaden din og du har signert lånedokumentene.

Les mer om fordeler med å refinansiere med sikkerhet i boligen

Søk om å refinansiere med boligen din her

Lurer du på noe?

Finn svar på spørsmålet ditt her, eller kontakt oss.

Nordax Bank

NOBA Bank Group AB (publ)

Organisasjonsnummer: 556647-7286

Styrelsens forretningskontor: Stockholm

+46 (0) 8-508 808 00

www.noba.bank