Hvor mye kan jeg låne?

Vi baserer beslutningen vår på en kredittsjekk, din nåværende økonomiske situasjon og om du har noen betalingsanmerkninger.


I henhold til den norske forbrukerkredittloven må vi som bank og långiver gjennomføre en nøyaktig og grundig kredittsjekk før vi innvilger lån. Vi baserer beslutningen vår på en kredittsjekk, ser på din nåværende økonomiske situasjon og sjekker om du har noen betalingsanmerkninger. For oss er det helhetsvurderingen som er viktig.


Rettferdig vurdering av din betalingsevne

Vi er selvfølgelig interesserte i at du kan betale tilbake lånet ditt og ønsker at du kun låner så mye som du har råd til. For at du som kunde skal få en rettferdig vurdering av din betalingsevne gjør våre lånespesialister en nøyaktig, individuell helhetsvurdering av din økonomiske situasjon og regner på dine månedskostnader. Det gjør at vi kan finne den beste løsningen for akkurat deg og samtidig vite at du klarer innbetalingene.


Ulike krav på privatlån og boliglån

Våre krav varierer noe mellom privatlån og boliglån; hvis du har en betalingsanmerkning kan du ikke ta et privatlån. Hvis du vil låne til bolig kontakter en av våre boliglånspesialister deg og gjør en nøyaktig vurdering av hvordan dine økonomiske forutsetninger ser ut i dag og i fremtiden, før vi tar en beslutning – selv om du skulle ha en betalingsanmerkning.

Les mer om Nordax boliglån

 

TILBAKE TIL OFTE STILTE SPØRSMÅL

Fikk du svar på dine spørsmål?