A man and woman

Velkommen

Logge deg inn

På Mine sider får du en tydelig oversikt over ditt lån eller din sparing.

 Mine sider 

På Mine sider finner du all informasjon om ditt forbrukslån eller sparing. 

 

LOGG INN

Vanlige ærender for deg som har et lån eller sparer hos oss

Tilleggslån

Tilleggslån

Som god kunde med et velholdt lån tilbyr vi deg enkelt å søke om en utvidelse av ditt eksisterende lån. Du betaler ingen ny etableringsgebyr og kan søke om et lånebeløp på totalt 500.000 kr, inklusive ditt nåværende lån. 

Grunnkravene for tilleggslån er det samme som for ditt eksisterende lån. Du behøver også ha utført minst 3 månedsbetalinger på rad. For totalt lånebeløp som overstiger 400.000 kr behøver du ha en medlåntaker.

SØK OM TILLEGGSLÅN

Money in wallet

Betalingsfri måned

Når du tar en betalingsfri måned kommer din restgjeld til å øke noe, ettersom renter og avdrag blir lagt til restgjelden.  Ditt månedsbeløp vil også øke noe for at du skal kunne betale av hele lånet på samme nedbetalingstid. For å benytte deg av en betalingsfri måned behøver du å ha betalt dine tre siste månedsbetalinger i tid og det er ikke mulig å ha to betalingsfrie måneder sammenhengende.

Umbrella

Betalingsforsikring

Nordax Betalingsforsikring er en frivillig forsikring som kan hjelpe deg med månedsbetalingene på ditt Nordax lån dersom du skulle bli sykmeldt eller arbeidsledig. Ved dødsfall kan forsikringen dekke gjelden med opptil 410.000 kr.

Les mer og søk her

Få en lavere månedskostnad när du forlenger din nedbetalingstid

Få et lavere månedsbeløp når du forlenger din nedbetalingstid

Ved å forlenge din nedbetalingstid får du et lavere månedsbeløp. Lavest mulige månedsbeløp er på 150 kr, og en av låntagerne må være under 75 år når lånet skal være ferdig nedbetalt. Tenk imidlertid på at den totale kostnaden for lånet blir noe høyere når du forlenger nedbetalingstiden.

Avtalegiro

Avtalegiro

Avtalegiro forsikrer deg om at dine betalinger alltid blir betalt i tide. Vi trekker det avtalte beløpet fra din konto den 28. hver måned. Om den dagen faller på en helligdag foretas trekket på nærmeste hverdag før den 28. Skulle det av noen anledning ikke fungere å trekke penger fra din konto, informerer vi deg umiddelbart slik du kan overholde betalingsfristen. Du kan bestille blankett via oss eller kontakte din bank direkte.

Innskudd

Innskudd

 

Innskudd gjøres til vårt bankkontonummer 6005.06.03523 med ditt Nordax kontonummer som KID-nummer. Ditt Nordax kontonummer finner du når du logger inn på Mine sider. Det finnes også på ditt kontobevis og annen korrespondanse. Du kan sette inn beløp opptil 850.000 kroner hos oss.  Bekreftelse på innskudd ser du på Mine sider.

Innskuddsgarantien garanterer for de penger du har satt inn, inklusive renten fram til garantien utløses. Maksimal erstatning gjelder opptil 950.000 SEK. Pengene utbetales av Riksgälden innen 7 arbeidsdager fra innskuddsgarantien inntrådte.

Uttak

Uttak

Du kan enkelt gjøre uttak på ved å logge inn på Mine Sider. Om du har flere konti hos oss, kan du der også overføre penger mellom dem.

Har du ikke bank ID fyller du ut blanketten og får den hjemsendt for signering. Bor du i utlandet og ikke har BankID må du laste ned blanketten nedenfor og sende det signert til oss. Legg ved kopi av gyldig legitimasjon som førerkort, bankkort eller pass om du ikke har sendt dette til oss tidligere.

Pengene blir overført til ditt utbetalingskonto innen to bankdager.

Change account

Endre konto for utbetalinger

Vil du endre kontoen for kommende utbetalinger, sender du blanketten til oss. Legg ved kopi av gyldig legitimasjon som førerkort, bankkort eller pass om du ikke har sendt dette til oss tidligere.

Når endringen er gjort sender vi deg en bekreftelse. Om du endrer din konto i sammenheng med at du foretar uttak eller avslutter kontoen, kan det gå noen ekstra dager innen utbetalingen blir gjort. 

SEND BLANKETTEN TIL

Nordax Bank AB
Innskudd
Svarsending 9951
0098 Oslo

Balance and interest

Informasjon om saldo og rente

På Mina sider kan du enkelt følge utviklingen av egne innskudd.

I midten av januar sender vi deg årsoppgave for foregående år. Nordax gir opplysninger om saldo og opptjente renter til skattemyndighetene i Sverige og Norge. På den måten kommer innskuddet ditt automatisk opp på din selvangivelse.

Har du ikke BankID og ønsker kontoutskrift, ring oss eller send en e-post till spar@nordax.no. Aktuell rente og rentehistorikk finner du nedenfor.

RENTEHISTORIKK

Close Account

Avslutte din konto

Avslutte kontoen gjør du rasket ved å signere blanketten under med BankID. Vi sender deg link med instrukser i løpet av noen minutter. Linken er gyldig i en uke.

Har du ikke BankID fyller du ut blanketten og får den hjemsendt for signering. Bor du utenlands og ikke har BankID må du laste ned blanketten nedenfor. Legg ved kopi av gyldig legitimasjon som førerkort, bankkort eller pass om du ikke har sendt det til oss tidligere.

Når kontoen avsluttes vil saldo inklusive påløpte renter utbetales. Vi sender en bekreftelse via post og overfører pengene innen fire bankdager fra vi har mottatt en korrekt utfylt blankett.